Zijn rijk aan mineralen, zoals ijzer, koper, chroom en kobalt; zorgen voor goede a fvoer van afvalstoffen; hebben een hydraterende werking; stimuleren de bloedsomloop; hebben een sterk ontgiftende werking; zorgen voor verwijding van bloed- en lymfevaten; stimuleren de celstofwisseling. Het groene goud uit de zee. Het groene goud uit de zee een Algenpakking heeft onder andere een goed resu ltaat bij rugklachten. Algen zijn rijk aan mineralen zoals ijzer, koper, chroom en kobalt. Deze mineralen en vitamines die zijn opgenomen uit de zee zorgen voor een ontgiftende werking doordat ze lichaamsweefsel snel kunnen zuiveren van. Algenpakking voor de benen bij Salon beauty secrets in Kinrooi - duur: 60 minuten - voor 1 persoon -.

algenpakking werking en het lichaam wordt ontslakt en geremineraliseerd. Deze pakking is een perfecte start om af te slanken. U kunt uw keuze van de Intensive body Treatment altijd.

Algenpakking heeft een eten sterk ontgiftende werking waardoor het weefsel sneller zuiv ert van gif en afvalstoffen. Verwen uw lichaam met een algenpakking. Lees alles over de algenpakking werking en wat het voor uw lichaam kan betekenen! Zeealgen zijn bijzonder rijk aan vitamines, sporenelementen en miner alen, zoals jodium, ijzer koper, chroom en kobalt. Al deze mineralen en vitamines zorgen voor een goede afvoer van afvalstoffen, een hydraterende werking en zijn ook nog eens zeer effectief voor de bloedsomloop. We hebben een ruim asortiment aan lichaamspakkingen, ieder met hun eigen unieke ei genschappen en werking: Algen-pakking (detox). Is een pakking die uit drie soorten algen bestaat. Is rijk aan mineralen, vitaminen, sporenelementen en aminozuren; Ontslakt, zuivert, normaliseert en vitaliseert de huid; Stimuleert. Bovendien hebben de algen en mineralen een rustgevende, stress-reducerende en revi taliserende werking. Als u het geluk hebt om dichtbij de kust te wonen.

algenpakking werking

Algenpakking - wellness Praktijk Ixchel


Janssen 28 23:58:09, vivien 27 23:57:01, schuurman 25 23:56:38 lineke 23 23:54:53, lynch 20 23:54:33, bette 19 23:53:10, deJong24 10 23:50:34. Bette, toon meer biedingen Minder biedingen tonen. Het groene goud uit de zee. Een Algenpakking heeft onder andere een goed resultaat bij rugklachten. Algen zijn rijk aan mineralen zoals ijzer, koper, chroom en kobalt. Deze mineralen en vitamines die zijn opgenomen uit de zee zorgen voor een ontgiftende werking doordat ze lichaamsweefsel snel kunnen zuiveren van afvalstoffen, een hydraterende werking hebben en zeer effectief zijn voor de bloedsomloop. Een Algenpakkingen werkt effectief en heeft direct een voelbaar resultaat. Behandeling Algenpakking bij rugklachten: 45 minuten: warme grapefruit kompressen rug scrub algenpakking van de rug massage achterzijde benen huidverzorgende lichaamslotion op de rug 75 minuten: warme kompressen rug scrub algenpakking van de rug massage gehele achterzijde.

Méthode Algues Amincissante algenpakking "


Na de 'prep' en de scrub krijg je een handmasker. We geven je een massage en lakken de nagels met Infinite shine voordat we je een nagelriembehandeling en een handserum geven. We maken de behandeling af met de ceramide Spray. Opi gelColor de beroemde opi gelColor behandeling die je nagels weken lang een mooi laklaag geeft zonder de nagel aan te tasten. We bieden je de volledige behandeling waarin we je nagels eerst vijlen, de nagelriemen verzorgen en de velletjes rond je nagel verwijderen. Daarna brengen we de gelColor aan. Uitharden onder de uv-lamp en je kunt er weer weken tegenaan met deze flexibele, stootvaste nagellak. Bekijk de tarieven en boek je behandeling alle manicurebehandelingen opi pro Spa pedicure voetbehandelingen Prep de 'prep' is de (voorbereidende) basisbehandeling waarin we, na een voetenbad, je nagels vijlen, de nagelriemen verzorgen en velletjes verwijderen.

algenpakking werking

Losse behandelingen, wenkbrauwen epileren / harsen, verven van wimpers. Verven van wenkbrauwen, verven van wimpers en wenkbrauwen, deelbehandeling harsen. Opi pro Spa manicure handbehandelingen, om je energie nagels te beschermen, adviseren wij je om teenslippers mee te nemen. Prep, basisbehandeling waarin we je nagels vijlen, de nagelriemen verzorgen en de velletjes rond je nagels verwijderen. Deze behandeling is tevens de voorbehandeling voor onze opi express, signature, pamper en GelColor behandelingen. Express de prep-behandeling breiden we uit met een ontspannende hand- en onderarmmassage, nagels lakken met Infinite Shine (tot 10 dagen lang een intense glans zonder lamp) en een opi pro Spa ceramide Spray voor het herstellen van de vochtbalans en het verjongen van de huid.

Signature de behandeling waar Salon de nieuwe Stad graag haar handtekening onder zet. Een mooie behandeling voor een mooie prijs. Na de voorbehandeling (Prep) gaan we verder met het scrubben van onderarmen en handen. We maken het ontspannen af met een massage van de handen en onderarmen. Als laatste stap lakken we je nagels met Infinite Shine en brengen de ceramide Spray aan. Pamper voor als je jezelf lekker in de watten wilt leggen.

Algae packing nouvital Cosmetics


Ontspannende lichaamsmassage, een massage van de rug, nek, schouder, armen en benen met een massage-olie of crème naar keuze. Hotstone massage, de hitte van de stenen dringt diep door in de spieren. Deze massage verlicht spanningen en geeft veel energie. Een lichaamspakking is een traktatie voor lichaam en huid. Deze behandeling omvat een scrub en keuze uit diverse pakkingen. Oliepakking, met keuze uit de etherische oliën: lavendel, eucalyptus of sinaasappel.

Tijdens het inwerken van de pakking krijg je een ontspannende hoofdhuidmassage. Lichaamsscrub, scrubben van de rug, armen en benen en een bodylotion als afsluitende verzorging. Babor behandelingen, algenpakking, heeft een hydraterende en ontgiftende werking. Pakking van vulkanische modder, heeft een ontslakkende en ontgiftende werking. Herstelt het vochtgehalte van de huid. Ter afsluiting brengen we een verstevigende bodylotion aan.

Méthode Algues Amincissante algenpakking " - video

Met een speciaal op jouw huid afgestemd product brengen we een dagverzorging aan. Zuiverende behandeling (duur: 50 minuten bij deze behandeling beginnen we met een reiniging van de huid zodat deze klaar ziet is voor de babor Vitaliteitscheck. Na deze check gaan we verder met een peeling om de huid optimaal te reinigen en verwijden we onzuiverheden dieper in de huid. We boosten je huid met een Babor ampul en brengen een masker aan. We sluiten de behandeling af met een dagverzorging met een product specifiek voor jouw huid. Bekijk de tarieven en boek je behandeling. Lichaamsbehandelingen, ontspannende deelmassage, een massage van bijvoorbeeld hoofd, nek en schouder.

algenpakking werking

De warme algenpakking, boordevol

Vervolgens krijg je een massage met amandelolie en daarna een masker. We sluiten af een dagverzorging met een product specifiek voor jouw huid. Luxe gezichtsbehandeling (duur: 70 minuten). Bij deze luxe behandeling beginnen we voedingsschema met een reiniging en een Babor Vitaliteitscheck. Vervolgens epileren we je wenkbrauwen. Daarna brengen we een peeling aan om de huid optimaal te reinigen en verwijden we onzuiverheden dieper in de huid. We boosten je huid met een Babor ampul voordat we verder gaan met een massage met amandelolie. Voordat we afsluiten, krijg je een masker.

In het hart van onze salon vind je de nagel- en make-upstudio. Laat je handen heerlijk verzorgen en je nagels weer stralen. Van een complete manicure tot nagels lakken, alles is mogelijk. Daarnaast geven we make-upadvies en we maken je graag op, zodat kaneel je weer op-en-top verzorgd de salon uit loopt. In onze nagelstudio werken we met. En in de make-up studio met Inglot. We kunnen de kleuren afstemmen op het seizoen, zodatje er altijd trendy uitziet. Alle schoonheidsbehandelingen, babor gezichtsbehandelingen, basis gezichtsbehandeling (duur: 50 minuten bij deze uitgebreide basisbehandeling beginnen we met een reiniging van de huid zodat deze klaar is voor de babor Vitaliteitscheck. Na deze check gaan we verder met een peeling om de huid optimaal te reinigen.

puur schoonheidssalon facebook

Even bijkomen van alle drukte? In onze schoonheidssalon kom je helemaal hoesjes tot rust. Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen, van luxe gezichtsbehandelingen tot lichaamsmassages. Maar ook voor kleinere behandelingen kun je bij ons terecht, zoals het epileren van je wenkbrauwen en verven van jee wimpers. Alle prijzen zijn inclusief het gebruik van de producten van. Vraag naar onze verschillende arrangementen met een heerlijke lunch of high tea. Je kunt kiezen voor een halve- of hele dag met diverse behandelingen. Leuk om samen met je vriendin, zus of moeder een arrangement te boeken! Speciaal hiervoor hebben wij in Salon de nieuwe Stad een duo-cabine.

Algenpakking werking
Rated 4/5 based on 606 reviews