'Alez zegt hij nu heb ik mijne voiture gesloten en de sleutels erop laten steken'. 'die nagel is voor de muur aan de overkant!' Klik hier om een reactie te geven opgegeten boterham Er lopen twee domme blondjes o straat, zegt het ene domme blondje tegen het andere domme blondje: "Kijk, daar ligt een opgegeten boterham!" Klik hier om een. 'maar die mag ik niet uitlenen van mijn moeder.' Klik hier om een reactie te geven overeenkomst Wat is de overeenkomst tussen een massagraf en een tweeling? "Vliegje kopen?" vraagt hij aan de Afrikaan. "gooi maar alle stoelen eruit zegt de piloot. "Tja zegt de nederlander, "met twee kwartjes kan je twee dingen doen.

de belg. "Zonder stropdas komt u er echt niet in meneer. "Wat is er aan de hand?" vraagt hij. "Ga je dan meteen even voor mij zegt de andere.

"ja zegt de belg. "Wat zit u toch te doen?" vraagt de belg. "hou jij dan nooit op?" vraagt de nederlander. "Pas geleden lag baardgroei er een gewicht ruiter onder mijn bed" Klik hier om een reactie te geven Graszoden leggen Een Hollander is Binnenhuisarchitect en moet in België bij iemand het huis ontwerpen. "Zolang ik blijf winnen, speel ik verder zegt de belg Klik hier om een reactie te geven lopen Een Belg en een Hollander staan in Afrika plotseling tegen over een woedende leeuw. "Nee." zegt het mannetje bang?"Klappen. 'nou zegt jaap, 'in het begin staat de pot nog dichtbij maar op het einde is dat wel een afstand hoor Klik hier om een reactie te geven roeien Al jaren organiseren de belgen en de nederlanders een roeiwedstrijd en iedere keer opnieuw winnen. "Wat kom jij hier doen?" vraagt de commandant: "Jij moet patrouille lopen bij de maas." "Ik ben gek zegt de belg, "aan de overkant loopt een idiote nederlander die zegt tegen mij: (vlieggebaar) als straks de mist gezakt is, (zwemgebaar) dan zwem ik naar. ' ik had net een fiets gestolen en toen viel er een baksteen uit de lucht, god straft meteen, antwoord de jongen. "Wat zit u toch te doen?" Vraagt de belg.

1200 kcal/5024 kj per dag, dieet mens en gezondheid: dieet


"Piep zegt het apparaat. 'dan arredteer ik jullie op 5 slank jaar cel. 'he ik bleef ff hangen bij de 3 en 5!' Klik hier om een reactie te geven moeder Gijs zegt tegen Jan Mijn vader is beter dan jouw vader. 'die ouwe machinist, selenium jorissen, is immers op zijn tweeënzestigste nog getrouwd met dat meisje van vierentwintig, dat achter het loket zit; hij heeft het klaargespeeld een drieling bij haar te verwekken!' 'acht zegt de stationschef. "Men started to have a squarer, more robust, lower, stacky heel, while women's heels became more slender, more curvaceous.". "Nee." Zegt de buurman. 'dan wil ik wel eens even met je chef praten zegt de man.

Anti -ageing Center, anti


"Nee." roept de belg. "Zolang ik blijf winnen, speel ik verder zegt de belg Klik hier om een reactie te geven lopen Een Belg en een Hollander staan in Afrika plotseling tegen over een woedende leeuw. "Women, in contrast, were seen as emotional, sentimental and uneducatable. "Amai zegt de ene belg: "dit is een goed plekske. 'dan arredteer ik jullie op 5 jaar cel. 'door de pijn heen lopen leidt van kwaad tot erger. "hek 'm geroakt?" de ene: "Ik wet 't nie, moar ie heeft wel z'n prooi latn vallen Klik hier om een reactie te geven oogjes open er staan een nederlander en een chinees voor de etalage van een sexshop, zegt de nederlander tegen de chinees;nu. " - citaat uit "Is het misschien Vitamine B12-tekort?

anti cellulite creme ervaringen

"Zegt de newyorker: "Een wolkenkrabber." Belg: "zet 'm eens aan." Klik hier om een reactie te geven kanibaal 2 mensen gaan naar de jungle, een Belg en een Nederlander. "gooi maar alle stoelen eruit zegt de piloot. "Dat wordt een behoorlijk proces verbaal". "Waarom zoveel vraagt de verkoper. "In the 1630s you had women cutting their hair, adding epaulettes to their outfits says Semmelhack. "Ga je dan meteen even voor mij zegt de andere.

"Wat kom jij hier doen?" vraagt de commandant: "Jij moet patrouille lopen bij de maas." "Ik ben gek zegt de belg, "aan de overkant loopt een idiote nederlander die zegt tegen mij: (vlieggebaar) als straks de mist gezakt is, (zwemgebaar) dan zwem ik naar. "doe ik!"Als hij terugkomt zegt zijn vriend: "je zou toch ook voor mij gaan?"Shit, helemaal azijn vergeten, ik ga het alsnog doen."Enkele minuten later komt hij woedend terug en roept: " Wat gemeen! 's-Gravenhage - rossana, super snelle bestelling, snel proffesioneel en alles in huis Amsterdam - p goed en wel goed en wel, hoofddorp - jan. "They would smoke pipes, they would wear hats that were very masculine. "Geen licht hè, dat wordt een bekeuring zegt de agent. "Geef maar mee antwoord de Schot.

Veroorzaakt demodex mijt rosacea

"Je moet realictisch zijn. 'nou zegt jaap, 'in het begin staat de kind pot nog dichtbij maar op het einde is dat wel een afstand hoor Klik hier om een reactie te geven roeien Al jaren organiseren de belgen en de nederlanders een roeiwedstrijd en iedere keer opnieuw winnen. 's-Ochtends gaat het altijd wel, 's-avonds valt juist op dat het veel minder gaat dan het begin van de dag. "." voegt hij eraan toe, ".ik wilde even zeggen dat ik vanaf vandaag halve dagen ga werken." Klik hier om een reactie te geven Bus opblazen Een Belgische terrorist wilde een bus opblazen, maar hij had zijn bek verbrand aan de uitlaat. "Wat zit u toch te doen?" Vraagt de belg. "Ik heb nog 5 meter stof over van je onderbroek, dus misschien wil jij petersburg die meenemen?" vraagt de klerenmaker. "Wat is er aan de hand?" vraagt hij. "Water, water, alsjeblieft." "Sorry meneer, ik verkoop alleen stropdassen." Zegt de man. "Wel, je moet tien euro betalen en als je drie testen hebt doorstaan, dan krijg je al het geld." "Wat zijn die drie testen?" "Eerst betalen, dat zijn de regels." de man betaalt en z'n biljet gaat de ton.

anti cellulite creme ervaringen

Cellulite behandeling - voor mooie

'dan wil ik wel eens even met je chef praten zegt de man. #6 Fenegriek als diabetes medicatie, fenegriek is een kruid die weinig Nederlanders gebruiken. "hou jij dan nooit op?" vraagt de nederlander. "En om naar bacteriën te kijken?" "Een microscoop." "Goed. 'die nagel is voor dieet de muur aan de overkant!' Klik hier om een reactie te geven opgegeten boterham Er lopen twee domme blondjes o straat, zegt het ene domme blondje tegen het andere domme blondje: "Kijk, daar ligt een opgegeten boterham!" Klik hier om een. 'fit met apps en wearables' is het nieuwe boek van Gonny van der Zwaag, waarin je leest hoe je sneller en slimmer fit wordt met. "hoi jan" zei sam. 'Ow das een handig trucske zecht de belg en hij loopt de. "Gedurende de laatste jaren heeft Splash About vele verzoeken gekregen om de happy nappy ook in grotere maten te leveren.

'Alez zegt hij nu heb ik mijne voiture gesloten en de sleutels erop laten steken'. "Piep zegt het apparaat. "Nee." Zegt de buurman. ' ik had net een fiets gestolen en toen viel er een baksteen uit de lucht, god straft meteen, antwoord de jongen. 'wat ik nu toch heb meegemaakt' zegt hij verbaast tegen de bediende. "Wat zit u toch te doen?" vraagt de belg. "Weet je zeker dat de lucifers het doen" "ja ik heb ze net allemaal bachbloesem uitgeprobeerd" Klik hier om een reactie te geven lucifers waarom hebben Belgen altijd een doosje lucifers bij zich als ze naar bed gaan?

Huid en rimpels natuurlijke

#fitdutchies #fitfamnl #fitfam #girl #fitgirl #fitgirls #selfie #coffee #blonde #longhair #fitdutchie #fitanddutch #fitgirlsguide #fit #fitness #food #abs #diet #motivation #dedication #inspiration #workout #wotd #iifym #kaylaitsines #kaylasarmy #influencer #summer #muscles read more media removed oké, deze wijsneus heeft gisteren weer iets nieuws geleerd. "Zegt de newyorker: "Een wolkenkrabber." Belg: "zet 'm eens aan." Klik hier om een reactie te geven de voetbal jantje moet van zijn moeder achter limonade naar de winkel jantje is onderweg en komt toe in de winkel ei neemt een fles limonade en betaalt. "Zegt de newyorker: "Een wolkenkrabber." Belg: "zet 'm eens aan." Klik hier om een reactie te geven Verlengsnoer ze hebben in België 3 nieuwe uitvindingen gedaan. "De belg die naast de bestuurder zit, is het er ook niet mee eens en roept: "Ik wil jullie chef spreken!" waar op de grenswachter zegt: "Dat zal niet gaan, want mijn chef is nu bezig met twee belgen in een fiat Uno." Klik hier. "Smoking and Crohn's Disease". "Weet je zegt hij nu heb ik mijn wagen gesloten en de sleutels erin laten zitten". 's avonds vraagt Sjefke aan zijn moeder: week Awel komt dat omdat ik een Belg ben? "Verdorie het is goed, zoek er maar een uit dan." de belg loopt de kudde in en komt met zo'n beest op zijn schouders terug.

Anti cellulite creme ervaringen
Rated 4/5 based on 651 reviews